- hirdetés -

Felismerni a párunkat az általa keltett zajok alapján, vakon turkálni a feleség táskájában – egymás derűs felfedezésének adott lehetőséget a Házasság Hete keretében hirdetett programsorozat.

Koncentrált programsorozattal várták a házaspárokat az idei Házasság Hete keretében. Minden napra jutott valami, ami alkalmat adott a pároknak a tartalmas, meghitt, olykor tréfás időtöltésre. Mint a korábbi években is, ökumenikus szervezésben állt össze a sor, amelybe idén a nagycsaládosok ötlete alapján két beszélgetős délután is bekerült, amelyet a művelődési ház szervezett (és amikről itt és itt írtunk). Ezen kívül filmklub, interaktív beszélgetések és előadás is bekerült a sorba, a helyszínek és előadók is a református, a katolikus, az evangélikus és a baptista gyülekezeteket képviselték. A vasárnapi záró alkalommal áldásban részesültek a résztvevők, és nyeremények is gazdára találtak azok között, akik az egész hetes játékban részt vettek.

Sok érdekességet rejt egy női táska, ezt a rendezvényen az urak is megtapasztalhatták (Fotó: Rajki Judit)
Sok érdekességet rejt egy női táska, ezt a rendezvényen az urak is megtapasztalhatták (Fotó: Rajki Judit)

Szombaton délután játékos alkalmat biztosítottak egymás jobb megismerésére, derűs felfedezésére, tartalmasak együtt töltött időre az evangélikus templomban.

Felismerni a párunkat az általa keltett zajok alapján, vakon turkálni a feleség táskájában, leírni a tapasztaltakat, ami alapján a feleség tán be tudja azonosítani, milyen tárgyról lehet szó. Tükröt tartani a másiknak, a naponta elhangzó egyszerű mondatokat elmutogatni – az activity szabályai szerint –, vagy rábízni a házastársra magunkat, bekötött szemmel hagyni magunkat vezetni. Ilyen lehetőségek adtak módot az önfeledt nevetésre és kikapcsolódásra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.