hashtag: Oroscafe – Nyerj a szalagavatón készült fotóddal

Ne hagyd otthon a mobilod a szalagavatód estéjén, mert bőven lesz megörökíteni való pillanat! Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy bőven legyen mire emlékezned végzős diákként, meg egyébként is kíváncsiak vagyunk rád: ezért #oroscafe. 

Több száz diák kapja meg a szalagot a következő napokban Orosháza középiskoláiban. A jeles alkalom kapcsán játékot hirdetünk, több nyeremény is gazdára vár. Csobbanjatok Gyopárosfürdőn, kalandozzatok, koncertezzetek.

Február 4-én és 10-én tartják szalagavató ünnepségeiket a város középiskolái, több száz végzős kapja meg azt a szimbólumot, mely jelzi, hamarosan kilépnek a nagybetűs életbe. A korábbi években már versenyre hívtuk a végzős osztályokat, most játékra invitáljuk a fiatalokat.

Ha végzős diák vagy, és szívesen játszanál velünk, tedd közzé a szalagavatón készült fotódat – február 14-én 18 óráig – az Instagrammon, és ne feledd feltüntetni: #oroscafe. Ennyiből áll e tekintetben a teendőd, utána már csak bízz a szerencsédben.

Az OrosCafét megtalálod az Instagrammon, kövess be minket, ha még nem tetted.

Február 15-én összesítünk és sorsolunk, nyereményeink:

–          belépő Gyopárosfürdőre neked és három társadnak
–          belépő a gyopárosi Alföld Gyöngye Kalandparkba, ahol szintén három barátoddal kapcsolódhatsz ki
–          belépő Oláh Ibolya február 22-i orosházi koncertjére, ugyancsak 4 személy részére.

Érdemes velünk játszani: fotózz, szelfizz a szalagavatón, ne feledd: #oroscafe, és nyerj velünk!Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás