Asztalitenisz: borította a papírformát az Eötvös DPSE, sikeres ifjúsági ranglistaverseny

Kezdetét vette az NB III-as asztalitenisz csapatbajnokság versenysorozata. Orosházára a magasabban jegyzett Jászkun Volán SC első csapata érkezett Szolnokról. A fiatalok is az asztal elé léptek a múlt vasárnapi Szarvason megrendezett ifjúsági ranglistaversenyen. Szépen csillogó érmekkel térhettek haza.

Eötvös DPSE – Jászkun Volán SC I. 10-8

NB III-as férfi asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.
Orosházi győztesek: Farkas Rudolf 3, Farkas Dávid 3, Bohács Béla 3 és a Farkas R. – Bohács B. páros

A mérkőzésen nem várt eredmény született, hiszen az orosházi csapat kiváló formát mutatva végig vezetve győzte le esélyesebb ellenfelét. Schneider György beszámolója szerint a két csapat között az orosházi asztaliteniszezők jobb formaidőzítése döntött.

Ezüstérem a szarvasi ifjúság ranglistaversenyről

Kevesen neveztek a január 22-én rendezett szarvasi megyei ranglistaversenyre, de ebben a mezőnyben is kiválóan szerepelt az Eötvös DPSE kiválósága, Farkas Dávid. Párosban, a gyulai Balogh Sándorral állhatott fel a dobogó második fokára. Nem sokkal később az egyéni megmérettetések során is ezüstérmet akasztottak a nyakába, míg a harmadik helyen Szántosi Dávid végzett.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás