A Forrás óvodáért dolgozott, elismerték

A Forrás református óvoda korábbi vezetőjét, Tóth Józsefnét  elismerésben részesítették. A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége Köznevelésért elismerő oklevelét vehette át a közelmúltban.

Csináld, amit szeretsz, szeresd, amit csinálsz, és akkor egy napot sem kell dolgoznod! - vallja Tóth Józsefné Nagy Cecília (Fotó: Rajki Judit)

Tóth Józsefné Nagy Cecília

A sokak által Cilike néniként ismert pedagógus a református köznevelés területén végzett kiemelkedő munkájával érdemelte ki a kitüntetést, amelynek átvételére kollégái és az intézmény fenntartójának képviselője is elkísérte. Az oklevelet Dr. Fekete Károly püspök adta át a Debreceni Kollégium Oratóriumában.

Mint ismert, Tóth Józsefné alapító tagja volt a 2002-ben létrejött Forrás Református Óvodának. Az egy csoporttal induló kis ismeretlen óvoda az ő óvodavezetői tevékenységének köszönhetően mára városi szinten és országosan is elismert 3 csoportos intézménnyé nőtte ki magát. Éveken át óvónőként, majd 13 évig vezetőként dolgozott. Sok-sok gyermek, ma már családanyák, családapák kedvenc óvó nénije volt.

Tóth Józsefné éppen Az OrosCafén az ezekben a napokban zajló szavazáson Az év embere címért is versenyben van, miután tavaly szerkesztőségünk A hét emberének választotta.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás