- hirdetés -

A döntést ezúttal is az olvasókra bízzuk. 2015-re Böczögő Dorina kapta meg a címet, most is 45 remek ember közül lehet választani.

Az elmúlt évben – folytatva közkedvelt sorozatunkat – 45 alkalommal választotta meg szerkesztőségünk a Hét emberét. Olyan embereket mutattunk be az Orosházi Élet hasábjain, illetve bővebb interjúval internetes hírportálunkon, az OrosCafén, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek, vagy Orosháza szülötteként alkottak kiemelkedőt a sport, a kultúra, a gazdaság vagy a közélet területén.

A szavazás menete 2016 januárjához képest nem változott: ezúttal is az OrosCafé Facebook oldala nyújtja a lehetőséget a voksolásra, itt tettük közzé annak a 45 remek embernek a fotóját és rövid méltatását, akiket 2016-ban a Hét emberének választott szerkesztőségünk.

Minden like egy szavazatot ér, a legtöbb like-ot kapó jelölt lesz 2016-ban az Év embere Orosházán. Megosztani, továbbvinni a hírt természetesen lehetséges, ezzel segítve a jelölteket.

A szavazatokat január 25-e, szerda 12 óráig várjuk, ezt követően hirdetjük ki, szavazásunk keretében ki lett az Év embere 2016-ban városunkban.

2016 év elején a legtöbb szavazatot olimpikon tornászunk, Böczögő Dorina kapta, így ő lett 2015-ben az Év embere Orosházán. Akkor azt mondta nekünk, az Év embere elismerés nemcsak dicsőség, hanem felelősség is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.