- hirdetés -

Eddig több mint hatezren döntöttek amellett, kipróbálják a pályát a rendezvénytéren, kilenc intézményből iskoláscsoportok is érkeztek.

Az ünnepi időszakot városunkban egy 210 négyzetméteres műanyag borítású korcsolyapálya is színesíti, mely a november 27-től december 23-ig tartó időszak mellett december 27-től január 8-ig is minden városlakó és ide látogató rendelkezésére áll. Délelőttönként iskoláscsoportokat vártak a pályára rendhagyó testnevelésóra keretében, délután pedig a nagyközönség számára is szabad a korizás.

Január 8-ig még lehet használni a korcsolyapályát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Január 8-ig még lehet használni a korcsolyapályát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A mostani szezonban eddig több mint hatezren választották kikapcsolódási lehetőségként a korcsolyapályát a rendezvénytéren. Mintegy 3200 egyéni korizót regisztráltunk, és kilenc iskolából háromezer diák is érkezett. A bérlés és a pályahasználat ezúttal is ingyenes, az élezésért kell csupán jelképes összeget fizetni – mondta el az OrosCafénak Kiss László rendezvényszervező, TDM-elnök.

Őszinte gyermeki örömet hozott a Jövő Építők TDM már hagyományosnak nevezhető kezdeményezése, az adventi naptár is a főtéren. Kiss Lászlótól megtudtuk, 2016 év végén az előző esztendőhöz képest is többen adakoztak: 28 óvodai csoport több mint 600 gyermeke lelhetett ajándékra a 24 ablakos adventi naptárnál.

Szerkesztőségünk ajándékát is átvették az orosházi óvodások: társasjátékot, legót, készségfejlesztőket adtunk, bízva abban, hozzájárultunk az örömteli ünnepváráshoz, és a későbbi hasznos időtöltéshez. Az erről készült videót ide kattintva nézhetitek meg.

A rendezvénytéri korcsolyapálya nyitvatartását programajánló rovatunkban, itt találjátok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.