Szépen zárták az óévet az orosházi sakkozók

Az elmúlt év végén számos megmérettetésen vettek részt eredményesen az Orosházi Sakk Egyesület sakkozói.

Zsúfolt decemberen vannak túl a sakkozók, hiszen négy versenyenen is megfordultak, először a Budapesten rendezett Karácsonyi Lila Futó-Hóbagoly Kupa FIDE versenyen 47 versenyző között ötödik helyezést ért el Pásztorcsik János, míg Tamási Zoltán a kilencedik helyen zárt – tudtuk meg az egyesület részéről Horváth Antaltól.

A Békésszentandrás Kupa rapid sakkversenyen, 38 sakkozó közül a versenyt Volosin Vladimir veretlenül nyerte. Ötödik helyezést ért el Győri Szabolcs, nyolcadik Kunos Zoltán és kilencedik helyezett Bíró István lett.

Szegedre is elutaztak az orosháziak, ahol a IV. dr. Berecz Árpád FIDE értékszámszerző sakkverseny A-csoportjában 49 sakkozó ült asztalhoz. Az öt sakkmestert is felvonultató versenyen kilencedik helyezést ért el Pásztorcsik János, 15. Mónus Zoltán, 20. Tamási Zoltán és 23. Kunos Zoltán lett.

Békéscsabán zárta az előző évet az Orosházi Sakk Egyesület a Csabai Sakk Karácsony rapid versenyen, ahol 30 felnőtt sakkozó mérte össze tudását. A nemzetközi nagymester, békési ifj. Balog Imre mögött második helyezett Győri Szabolcs, negyedik Kakuk Sándor és ötödik Varga Tamás lett. Az alsó tagozatos gyermekek (30 fő) között második helyezést ért el Bácsi Kristóf.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás