- hirdetés -

Egy terjesztőt és több szerhasználót állítottak elő az éjjel. Többen rosszul lettek az ismeretlen szertől, őket kórházba vitték vizsgálatra.

Információink szerint több mint 10, kábítószer hatása alatt álló fiatalt vittek be a rendőrök éjszaka az Orosházi Kórházba, egyikük annyira agresszív volt, hogy kommandós kísérte.

Megkerestük a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét, ahol megerősítették információinkat, miszerint Orosházán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett.

Fiatalkorúaknak is adott el a gyanú szerint új pszichoaktív anyagot egy férfi, akit december 14-én 20 óra körül fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei Orosházán. A 29 éves Gy. Tamástól az elfogását megelőző órákban a lakásán két fiatal vásárolt szárított növényi törmeléket. Egy 17 éves csanádapácai és egy 18 éves orosházi fiú. A csanádapácai tizenéves két barátjának is adott a szerből. A rendőrök Orosházán, a Veress József utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében igazoltatták őket. Miután egyikük zsebében megtalálták a herbált, előállították őket.

Rajtuk kívül Gy. Tamás lakásából még öt férfit és egy 15 éves lányt vittek mintavételre a rendőrök. Közülük többen rosszul lettek, mentőt kellett hívni hozzájuk. A gyanú szerint mindannyian fogyasztottak olyan tiltott, bódító hatású anyagot, amit Gy. Tamástól vásároltak.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 29 éves orosházi férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A nyomozók vizsgálják, hogy kikkel állt kapcsolatban és pontosan milyen anyaggal kereskedett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.