Sakk: az utolsó játszma 5 órán át tartott

Szoros vereséget szenvedett Dunaharasztiban az Orosházi Sakk Egyesület csapata az NB I/B-s sakk csapatbajnokság legutóbbi fordulójában.

Az elmúlt fordulóban megszerezte első pontját az orosházi egyesület, most Dunaharasztiban is nagyot küzdöttek sakkozóink.

Dunaharaszti MTK – Orosházi SE 7 – 5

NB I/B-s sakk csapatbajnokság, Dunaharaszti

Győzött: Zalai Mihály (4.t),
döntetlen: Volosin Vladimir (1.t), Kakuk Sándor (2.t), Győri Szabolcs (3.t), Bánki H István (5.t), ifj. Horváth Antal (6.t), Bíró István (9.t), Mónus Zoltán (10.t), Pásztorcsik János (11.t).

Az ellenfél csapata kilenc táblán ült le magasabb értékszámmal az asztalhoz. Először döntetlenek születtek, majd az ellenfél jutott előnyhöz, ezután Zalai Mihály szépített, de ez kevésnek bizonyult. A végén Bánki H. István mindent megtett, hogy győzzön, de a több, mint öt órás játszma döntetlenre végződött. Összességében elmondható, hogy tisztességesen helytálltak a vendégek – számolt be az egyesület részéről Horváth AntalAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás