- hirdetés -

Rákász Gergely koncertorgonista december 2-án lép fel Orosházán, ha jól válaszolsz kérdésünkre, és te vagy a szerencsés, páros belépőt nyerhetsz a koncertre.(x)

Orosházára már visszatérő vendégnek számít Rákász Gergely, minden alkalommal telt ház előtt zenél hatalmas sikerrel.

A koncert december 2-án, 18 órától lesz a Petőfi Művelődési Központban.

A mostani hangversenyén megelevenedik az idén 260 éve született Mozart vidám, szertelen, és zseniális világa.

Vendégek lesznek még a műsorban a nagy kortárs Beethoven, a szintén évfordulós Liszt Ferenc, és Bach, aki Mozart szerint az egyetlen, akitől végre lehet tanulni valamit. Amadeus a szabadkőművesség eszméjét gyermekien komolyan véve igyekezett hatást gyakorolni a világra, hogy megtörténjen a spirituális alkímia, az emberi nemesedés. A koncert műsora is ezt a gondolatmenetet követi. Az ódon beavatási rítus három lépcsőjén kalauzolja végig a résztvevőket, melyek a Szépség, a Bölcsesség és az Erő, és ha a hangverseny jól sikerül, akkor Amadeus évszázados alkímiája tovább munkálkodik a hallgatókban is.

A programban: Mozart – Variációk egy francia gyermekdalra, Mozart – Kis éji zene (Szerenád) Bach – (Változó) Liszt – B.A.C.H Fantázia, Beethoven – Holdfény szonáta, Mozart – f-moll Fantázia.

Ha még nem voltál Rákász Gergely koncertjén, vagy voltál, és idén is szeretnél ismét ott lenni, akkor nincs más dolgod, mint megválaszolni az alábbi kérdést.

Mi a címe Rákász Gergely december 2-i orosházi koncertjének?

1. Bach for Christmas

2. Illuminations

3. Mozart: Christmas Edition

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk november 27-e, vasárnap 18 óráig. Kérjük, hogy az email tárgya legyen: Rákász és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között két darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.