Segíts, hogy segíthessenek! Fuss és kerékpározz velük!

Egy kezdeményezés ami nem Orosházáról indul, de a segítség ide érkezik.

Az orosházi SOS Gyermekfalu lakói számára gyűjt adományokat Andor Bohóc, azaz Hurguly-Szabó György és Csíkos Dániel gyulai futónagykövet. A két fiatalember, hogy minél többek adakozási kedvét felébressze, jótékonysági megmozdulást szervez. Andor Bohóc kerékpárjával bohócként, Csíkos Dániel futónagykövethez méltóan futva teszi majd meg a Gyula és Orosháza közötti mintegy hatvan kilométernyi távolságot. Úgy tervezik, 6-7 óra alatt futják le a távot. Gyuláról Békéscsabára, majd Telekgerendásra, onnan Csorvásra, végül Orosházára érkeznek. Ezeken a pontokon bárki csatlakozhat hozzájuk futva és kerékpárral is.

Cél, hogy az SOS Gyermekfalu lakói részére tartós élelmiszereket, játékokat, édességet és olyan eszközöket gyűjtsenek, melyek a mindennapi élethez szükségesek. A jótékonysági megmozduláshoz már többen csatlakoztak, akik kerékpárral és futva teljesítenék a távot. A futás november 19-én lesz. Gyulán a szökőkút melletti parkolóból kilenc órakor indul majd a csapat, városunkba 15.30-16 óra körül érkeznek. További részletek itt.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás