- hirdetés -

Ismét kedvezményes üdülésre nyílik lehetőség. A kormányablakban segítenek a szociális üdültetésben részt vevőknek.

Mint ismert, októberben megnyíltak az Erzsébet-program újabb pályázatai, amelyek ismét kedvezményes üdülési lehetőséget kínálnak nyugdíjasoknak, fogyatékossággal élőknek és nagycsaládosoknak. A pályázatok nyertesei az üdülési támogatást a pályázati hozzájárulás megfizetése után 2018 év végéig használhatják fel a programmal együttműködő szálláshelyeken, előzetes szállásfoglalást követően. A most megnyílt kiírásokra a létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb november 25-ig a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők, míg december 1-30. között a nagycsaládosok pályázhatnak.

Pályázatot benyújtani a korábbi évek gyakorlata szerint kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet, érvényes regisztrációt követően. A pályázatnyertesek a támogatást előzetes szállásfoglalást követően, 2018 év végéig használhatják fel a honlapon felsorolt, az adott pályázathoz hozzárendelt szálláshelyeken.

A pályázatok sikeres lebonyolításában a kormányablakok ismételten közreműködnek. A kormányablak ügyintézői az ügyfélszolgálatokra érkező ügyfeleknek segítséget nyújtanak a pályázatok elektronikus úton történő benyújtásában, valamint a szállásfoglalásban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.