- hirdetés -

Az idősek napját ünnepelte az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, október 14-én a Töhötöm utcai nyugdíjasházban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az idősek napja alkalmából városunkban is köszöntötték az időseket egy ünnepségsorozat keretében. Elsőként szeptember 27-én, a kistérség gyermekjóléti központja és családsegítő szolgálata szervezte meg rendezvényét a Nagy Gyula múzeumban, amelyen 35 főt köszöntöttek. Két nappal később Gyöngyvirág Idősek Klubjának tagjait vendégelték meg, majd az Öreg Tölgy Idősek Klubjának tagjait köszöntötte Dávid Zoltán polgármester.

A mostani rendezvényt az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület produkciói nyitották, zenés előadásuk végén vastaps közepette hagyhatták el a termet.

Sokat köszönhetünk nekik - fogalmazott Dávid Zoltán polgármester (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Sokat köszönhetünk nekik – fogalmazott Dávid Zoltán polgármester (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A fellépés után Erős Károly az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke mondott beszédet. Kiemelte: az idősek napjának célja, hogy felhívja a világ figyelmét az ő problémáikra és köszönetet mondjon nekik, hiszen rengeteget tettek az emberekért és a társadalomért.

Dávid Zoltán polgármester szintén köszöntötte a megjelenteket hangsúlyozva, fontos odafigyelnünk az idősebb generációra és meghallgatni őket, hiszen rengeteget köszönhetünk nekik.

A megnyitó után közös ebéddel, zenés szórakozással töltötték el a péntek délutánt a város egyik legnagyobb nyugdíjas szervezetének tagjai.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.