- hirdetés -

A Békés Megyei Kormányhivatal hivatásos gondnoki képzést tart 2016. november 7-e és 9-e között. A képzés célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a cselekvőképességében részlegesen, vagy teljesen korlátozott személyek személyi és vagyoni jogai érdekvédelmének ellátásához.

A Békés Megyei Kormányhivatal a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V.13.) ESzCsM rendelet alapján 2016. év november hó 7-9. napjain térítésköteles hivatásos gondnoki képzést tart.

A hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V.13.) ESzCsM rendelet 4. § (1) bekezdésének megfelelően a képzés sikeres elvégzéséről a Békés Megyei Kormányhivatal hivatásos gondnok megnevezéssel tanúsítványt állít ki a képzésben részt vevők részére.

A képzésben eredményesen részt vett személy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. tv. 102. § (3) bekezdésében meghatározott adatait valamint a tanúsítványok másolatait a Békés Megyei Kormányhivatal megküldi a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal részér nyilvántartásba vétel és sorszámmal történő ellátás érdekében.

A képzésre jelentkezés határideje: 2016. év november hó 2. napja.

A képzésre szóló jelentkezési lapot a Békés Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály (5600 Békéscsaba, József Attila u. 2-4. sz.) részére elektronikus úton gyamhivatal@bekes.gov.hu elektronikus levélcím útján kell eljuttatni.

A képzéssel kapcsolatban a Békés Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Pataky-Gál Márta titkársági ügyintéző a 66/795-622-es telefonszámon áll az érdeklődők rendelkezésére.

A jelentkezési lap és a felhívás a www.kormanyhivatal.hu/hu/bekes honlapon elérhető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.