- hirdetés -

Megvan a nyertes házaspár az Ország Legjobb Nyugdíjas Állására, akik már meg is kezdték két hetes aktív pihenésüket Orosházán. Az első nap Gyopároson voltak, második napon Tótkomlósra látogattak.

Október 10-én „munkába állt” az Alföld Gyöngye Hotel és Orosháza-Gyopárosfürdő alkalmazásában a szerencsés nyugdíjas pár, akik két héten keresztül értékelni fogják a régió adta kikapcsolódási lehetőségeket, attrakciókat.

„Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk, majd beköltözhettünk a Gyopárosfürdőn található Alföld Gyöngye Szálloda gyönyörű kétágyas szobájába, amely két hétre lesz az otthonunk. A tágas szoba a harmadik emeleten található, – szerencsére van lift –  csodaszép kilátással a parkra. Örömmel fedeztük fel, hogy itt szúnyogháló is van az ablakon, ez sajnos igen ritka a szálláshelyeken. Nagy örömmel és lelkesedéssel nézünk a ránk váró feladatok elé” – írta első saját blogbejegyzésében a nyertes házaspár.

Modern gondolkodású, kreatív nyertesek

– Az akció célja, hogy olyan szemszögből mutassuk be a helyszíneket és programokat, melyet az idősebb korosztály a sajátjának érezhet. Otthon ülve, interaktívan tapasztalják meg, milyen lehetőségeket kínálunk a nálunk kikapcsolódni vágyóknak. Ahhoz, hogy jó minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, szükségünk van erre a visszacsatolásra – mondta az akcióról Csobota-Kis Árpád, az Alföld Gyöngye Hotel szállodavezetője.

Az első megbeszélés érkezés után (Fotó: Alföld Gyöngye Hotel)
Az első megbeszélés érkezés után. Jobbra a nyertesek (Fotó: Alföld Gyöngye Hotel)

A jelentkezéshez a pároknak egy 60 másodperces videóval kellett meggyőzniük a zsűrit, hogy miért ők a legjobb jelentkezők az állásra, melyben bemutatkoztak és elmondták, hogy Orosháza és környékén mit tennének a legszívesebben ez alatt a két hét alatt.

A jelentkezők közül egy budapesti házaspárt választottak. Kádár Ferenc és Kádár Veronika a döntéshozók szerint modern gondolkodású, az internetet szívesen használják, és nagyon kreatívak. 

A nyertes házaspár 14 napon keresztül az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban száll meg, majd innen járja körbe Orosházát és térségét. Ez idő alatt kipróbálhatják Gyopárosfürdő minden szolgáltatását, gyógyászati kezeléseket kapnak problémáikra egy komplex terápiás csomag formájában, részt vesznek a Petőfi Művelődési Központ programjain és meglátogatják a nagyobb turisztikai látványosságokat is. Orosházán kívül ellátogatnak Szarvasra, Tótkomlósra, Kardoskútra, Békéscsabára és Szabadkígyósra.

Nyugdíjasok írják a nyugdíjasoknak

Minden nap végén kezdődik az érdemi munka: blogbejegyzés formájában képekkel illusztrálva értékeli Ferenc és Veronika mindazt amit átéltek, így egy összefogó és komplex információhalmazzal találkozhat az olvasó, melyben megtudhatja: Milyen az üdülés egy nyugdíjas szemével Békés megyében?

Az első napot, október 10-én Gyopárosfürdőn töltötték, kedden pedig átutaztak Tótkomlósra. Az első nap videós összefoglalója itt látható.

A blogbejegyzések ide kattintva olvasható a www.gyoparosblog.hu oldalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.