- hirdetés -

Értékelték az elmúlt hét évet és egy új előadással is készül a ReDance.

Rétes Edina tánctanártól, ReDance Hip-Hop Crew SE elnökétől megtudtuk, új előadásuk címe: KÉPZAVAR, és a tervek szerint minden korosztály megtalálja benne a neki szóló üzenetet. A bemutató november 25-én, este 7 órakor lesz a művelődési ház színháztermében.

A tánccsoport nemrégen ünnepelte fennállása 7. évfordulóját. Ahogy ilyenkor szokás, értékelték is az elmúlt éveket, számba vették az eredményeket, szép élményeket, amelyeket ez a közösség adott. Rétes Edina ebben a tekintetben elégedett: tanítás mellett szerzett diplomát, van olyan tanítványa, aki szó szerint fél életét a csoporttal töltötte.

Összetartó csapat (Fotó: egyesület)
Összetartó csapat (Fotó: egyesület)

– A 7 év során rengeteg fiatalt tanítottam, igaz, a kezdeteknél akkor még én is nagyon fiatal voltam (18 éves). A főiskolát az egyesületem vezetése mellett végeztem el, így folyamatosan tanultam az iskolában is, amit a tanításban tudtam kamatoztatni, és természetesen a gyakorlati részét azt csak ott élesben lehet igazán megtanulni – meséli Rétes Edina, aki szerint hálával tartozik a hozzájáróknak. – Mindig is tánctanár szerettem volna lenni, a hobbim lett a hivatásom, és nagyon sok feledhetetlen élményt nyújtott számomra ez a 7 év – tette hozzá.

A csoport 2014-ben az Életút – egy lehetőség a változásra című történeten alapuló színházi produkciót vitte színpadra, ami kétszer is sikert aratott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.