- hirdetés -

Az Orosházi Élet öt évvel ezelőtti arculatváltásának történetét őrzi ez a videó. A Facebook feldobta, mint évfordulós emléket, nézzük akkor újra!

A Paletta kulturális magazinunk 2011. augusztusában házon belül készült, rólunk szólt. Azon felül a helyi hírek jelentőségéről is kérdeztünk szakembereket.

Öt év alatt egy s más megváltozott, de a híreket azóta is ebben a szerkezetben toljuk. Vannak új arcok, a régiek is mások, de szerencsére öregebbek nem, csak bölcsebbek lettünk. A technikai eszközök szemmel láthatóan mások, gyorsabbak, korszerűbbek, de lássuk be, muszáj, hiszen követni kell a napjaink rohanó tempóját.

Az 1920-1930-as évek orosházi hírei mindig érdekesek azoknak, akiket érdekel a múlt, de akár a bulvár is. Erostyák Zoltán történész és Koszorús Oszkár helytörténész is megszólalt a témában.

Ez volt tehát 5 éve az újság megújulása. Azóta azonban már kétszer is megváltozott a városi lap külleme. 2013 januárjában a fenti videón bemutatott lapot szabtuk át teljesen, míg legutóbb idén áprilisban újítottunk egy nagyot, akkor, amikor az Orosházi Élet, az OrsCafé és az Orosházi Városi Televízió megkapta az új logójukat is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.