- hirdetés -

A 6. fordulót játszották a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE a Gerendást fogadta a Mátrai Stadionban.

OMTK-ULE – Gerendás   13 – 1 (5 – 1)

Megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzés, Orosháza, Mátrai  Stadion, 200 néző
Vezette: Zsiga Z.

OMTK-ULE: Szabó Z. – Debreceni (Kolozsvári Cs.), Pardi, Boros, Fejes (Tárnyik)– Greman (Szántó), Kánya, Suta (Dobi ), Buza –Elekes (Krivik), Lövei.
Edző: Gyimesi András.

A mérkőzés előtt egy közönségi véleménykutatást rendeztünk: tíz vagy több gól lesz a két csapat között a különbség a lefújás pillanatában –  a választ a csapatok adták meg a 90 perc után.

A 10. percben óriási meglepetésre vezetést szerzett a Gerendás. Boros hibáját kihasználva Salka gurított a kapus mellett a hálóba, 0-1.

A 10. percben Suta lőtt 12 méterről a kapuba, 1-1. Egy perc múlva Lövei került kihagyhatatlan helyzetbe, nem is hibázott, 2-1. A 13. percben Suta beadását ismét Lövei értékesítette, 3-1. A félidő hátralevő részében Suta és Lövei szerzett gólt, így 5-1 –es állással fordultak a csapatok.

A pirosban játszó OMTK-ULE egyik gólja a Gádoros ellen (Fotó: Forgó Imre)
A pirosban játszó OMTK-ULE egyik gólja a Gerendás ellen (Fotó: Forgó Imre)

A második félidőben csak egy csapat volt a pályán. Az OMTK-ULE tetszés szerint lőtte be találatait. Az 51. és az 56. percben ismét Lövei szerzett gólt, (7-1). A 65. és a 67. perc Pardié volt, mindkétszer a nyurga középpályás lőtt gólt, (9-1). A 70. percben Buza (10-1),  a 75. minutumban ismét Lövei szerzett gólt, (11-1). A 77. percben Buza beadását Fejes értékesítette, (12-1). A 82. percben a csereként beállt Kolozsvári Csaba zárta a gólok sorát, (13-1).

– Rosszul kezdtük a mérkőzést, amit sikerült a magunk javára fordítani – nyilatkozta a lefújást követően a két gólt szerző Pardi László.

Gyimesi András: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Egy jól focizó ellenfelet sikerült legyőzni.

Az OMTK-ULE a 6. forduló után továbbra is vezeti a tabellát. Október 9 – én Tótkomlóson mérkőzik. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.