- hirdetés -

Lehet nevezni. Az Orosházi Sakk Egyesület és az Ételosztás Őszinte Szívvel Egyesület egy sakk emlékversenyt rendez október 8-án szombaton.

A verseny célja, hogy megemlékezzenek a verseny névadójáról Katona Józsefről, emellett az egyesület sakkozói és az orosházi amatőr játékosok számára versenyzési lehetőséget biztosítsanak és a sportbaráti kapcsolatokat ápolják.

Az október 8-ai versenyre a nevezés ingyenes, helyszíne a Civilek Háza lesz, amely az orosházi Képessy utca 3. szám alatt található. Várhatóan kilenc órakor indul a megmérettetés hétfordulós svájci rendszerben 2×15 perces játékidővel.Vitás kérdésekben a FIDE aktuális versenyszabályai és a versenybíróság döntése mérvadó. A versenybíró Pásztorcsik János és a helyszínen megválasztott két személy lesz – tudtuk meg a szervezőktől.

Az első három helyezett tárgydíjban részesül, ezen kívül a legeredményesebb ifjúsági- és a legeredményesebb amatőr versenyzőt is megjutalmazzák. Az eredményhirdetés után közös ebédre látják vendégül a résztvevőket.

A nevezéseket a gördülékeny lebonyolítás érdekében a 0630/545-6276-os telefonszámon Győri Szabolcs várja, aki az egyéb felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.