- hirdetés -

Negyedik győzelmét is megszerezte az OMTK-ULE labdarúgó csapata a megyei III.o. labdarúgó bajnokságban, ezúttal a Dombegyház bánta.

OMTK-ULE – Dombegyház NSE      9 – 0       ( 3 – 0 )

Gyopárosi ULE-sportcentrum, 100 néző. V.: Láza A. (Modes, Gyebrovszki)

OMTK-ULE: Szabó Z. – Debreceni, Boros, Pardi, Krivik – Greman, Buza, Kánya (Szántó), Suta (Dobi B.), Elekes (Tárnyik ) – Lövei. Edző: Gyimesi András.

Dombegyház: Fodor – Bessenyei (Jegyinák), Lugosi, Saitz, Kovács K. –  Orosz ,Husvéth (Fekete), Hoksza D., Tóth I. (Vasadi) – Hoksza G., Kotroczó (Varga). Edző: Nemczov Róbert.

Rendhagyó időpontban, 20 órakor kezdődött az OMTK-ULE műfüvén a villanyfényes találkozó.

Az orosházi csapat az utóbbi mérkőzéseken elkényeztette szurkolóit, hiszen már az első percekben góllal köszöntötte a „nagyérdeműt”. Ezúttal 18 percet kellett várni az első találatra. Ekkor egy védőkről lecsorgó labdát Buza vágta a kapu bal alsó sarkába, 1-0. A 26 percben Greman jobb oldali beadását Lövei fejelte az ötösről a bal felsőbe, 2-0. A 39. percben balról érkező labdát bólintott Lövei a kapuba, 3-0.

Ezúttal sem fukarkodott a gólokkal a kékben játszó OMTK-ULE (Fotó: Domján Róbert)
Ezúttal sem fukarkodott a gólokkal a pirosban játszó OMTK-ULE (Fotó: Domján Róbert)

Góllal kezdte a második félidőt az Orosháza. A 46. percben Buza emelt a kapus felett a hálóba, 4-0. Az 60. percben Kánya vágta ballal a labdát a kapuba, 5-0. A 75. percben Dobi beadását Lövei perdítette a bal alsóba, 6-0. A 84. percben Pardi 30 méteres szabadrúgása vágódott a kapuba, 7-0. A 85. percben Buza rúgta a kapusról kiperdült labdát a hálóba, 8-0. A 90. percben Buza átadását Lövei belsőzte közelről a kapuba, 9-0.

A Dombegyház egy félidőn át tartotta magát, de a második játékrészben már lelkesedéssel nem tudta kompenzálni a tudáskülönbséget.

Gyimesi András: Köszönet illeti a dombegyháziakat, hogy elfogadták az időpont módosítást. Úgy gondolom, hogy  nehezen indult a mérkőzés a fegyelmezetten játszó vendégekkel szemben, de az idő múlásával felőröltük ellenfelünket, ezért gratulálok a csapatomnak.

Az OMTK-ULE négy  forduló után hibapont nélkül vezeti a tabellát a szintén „hibátlan” Nagyszénás előtt.

Az orosházi csapat szeptember 24-én Kaszaperen lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 16 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.