- hirdetés -

Orosháziak is sikerrel teljesítették a vasárnapi félmaratont a fővárosban.

A 16, hivatalosan is a várost megnevező orosházi mellett a közösségi oldalon többeket láttunk, akik elszármazottak, és már nem orosháziként regisztráltak. Tehát ez a szám jóval magasabb, és többen évek óta visszatérők.

A nevezők között a legfiatalabb idén is Ravasz Klaudia volt, de Mokcsay Péter is a legifjabbak között említhető. Gratulálunk mindannyiuknak!

Ravasz Klaudia ismét szülei kíséretében vett részt a futóversenyen (Fotó: család)
Ravasz Klaudia ismét szülei kíséretében vett részt a futóversenyen (Fotó: család)

Több mint 15 ezer nevező részvételével zajlott a 31. Wizz Air Budapest Félmaraton szeptember 11-én. A viadalon 10 300 egyéni, összességében több mint 15 000 induló volt, külföldről pedig minden eddiginél többen, 77 országból 2200-an neveztek – írja az MTI. A férfiaknál és a nőknél is kenyai siker született a vasárnapi népszerű félmaratonon, melyen Józsa Gábor és Kácser Zita is megvédte országos bajnoki címét.

Íme az orosháziak:

Patyiné Bogdánffy Ágnes, Pavló Ferenc, Kovács Tibor, Horváth Zsuzsanna Kitti, Fehér Anita, Mokcsay Péter, Benkő Miklós, Domján Róbert, Rózsa Nikolett, Sütő Zsolt, Iváncsics Zsolt, Mokcsay Zsolt, Héjjas Béla Zoltán, Ravasz Klaudia, Melis Marcell, Szabó György. Eredményeik itt (a város helyére írd be Orosháza, a keresés gomb megnyomása után, kicsit lejjebb görgetve pedig kiadja az orosházi eredményeket)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.