- hirdetés -

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel közösen hirdeti meg „Az ország legjobb nyugdíjas állását“. A kiírás nyugdíjas pároknak szól. A nyertes házaspár unokáival közösen utazhatja majd körbe Orosháza és kistérségének nevezetességeit és vendéglátó egységeit, hogy együtt értékeljék az ott látottakat.

Egyedülálló állást hirdetett meg az Alföld Gyöngye Hotel és az annak otthont adó Orosháza-Gyopárosfürdő, az újonnan gyógyhellyé nyilvánított üdülőnegyed: nyugdíjas párok jelentkezését várják „Az ország legjobb nyugdíjas állására“ – áll a hotel tájékoztatójában.

A kiírásra nyugdíjas párok jelentkezését várják, akiknek egy selejtezőn kell részt venniük. A nyertes házaspár – közösen unokáival – egy ingyenes all inclusive utazáson vehet részt, mely során két hét alatt beutazzák Orosházát és kistérségét, hogy meglátogassák a régió nevezetességeit, éttermeit azért, hogy napi szinten értékeljék a helyszíneket és a szolgáltatások minőségét.

–  Mi egy olyan szemszögből szeretnénk bemutatni ezeket a helyszíneket és programokat, melyet az említett korosztály teljes mértékben a sajátjának érezhet. Ezzel egy lehetőséget nyújtunk arra, hogy a célcsoprtunk otthon, a kanapén ülve, interaktívan tapasztalja meg azt, hogy milyen lehetőségeket kínálunk a nálunk kikapcsolódni vágyóknak. Ahhoz, hogy jó minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, szükségünk van erre a visszacsatolásra vendégeinktől, melyre nagyszerű lehetőséget nyújt a kiírásunk – emelte ki Csobota-Kis Árpád, az Alföld Gyöngye Hotel szállodavezetője.

A jelentkezéshez a pároknak egy maximum 60 másodperces videóval kell meggyőzniük a zsűrit, hogy miért ők a legjobb jelentkezők az állásra, melyben bemutatkoznak és elmondják, hogy Orosháza és környékén mit tennének a legszívesebben ezalatt a két hét alatt, illetve ezt egy 1000 karakteres motivációs levéllel is alá kell támasztaniuk. A kiírás feltételei, hogy a jelentkezőknek minimum be kell tölteniük a 60 éves életkort, illetve saját autóval kell rendelkezniük.

A két hetes utazás során a nyertesek a saját tapasztalataikat és örömteli pillanataikat fogják megosztani az érdeklődőkkel kép, videó és blog formájában, melyet napi szinten követhetünk majd az interneten.

A kiírás fizetést nem kínál, viszont a kiválasztott párt az 50 hektáros őspark területén található Alföld Gyöngye Hotelben fogják elszállásolni, hogy innen utazzák be és próbálják ki, milyen turisztikai attrakciókat és szolgáltatásokat kínál a térség az ide látogató turistáknak.

A jelentkezési határidő szeptember 30., a programot október 10-én indítják el már a nyertes párral. A jelentkezéseket, videót és motivációs levelet a legjobbnyugdijasallas@gmail.com e-mail címre várják. Bővebb info: www.alfoldgyongye.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.