- hirdetés -

Adunk. Ebben a hitben dolgozunk minden héten, hogy információkat, olvasnivalókat adjunk a város lakóinak. Ám most az Orosházi Élet és az OrosCafé születésnapja alkalmából nyereményeket is azoknak, akik sikerrel neveztek ünnepi felhívásainkra.

Augusztus végén tettük közzé játékunkat, amelyet az Orosházi Élet első próbaszáma megjelenések 20. évfordulójához igazítottunk. A 20-as szám jegyében, hét kategóriában sorsolt egy éppen 20. évét betöltő ifjú hölgy. Horváth Dorina, aki szombaton Orosházát képviseli a Miss Alpok Adria szépségversenyen, éppen a napokban ünnepel. Így felkértük, és ő vállalta.

A szépségkirálynő-jelölt Horváth Dorina húzta ki az OÉ20 játék nyerteseit (Fotó: Rosta Tibor)
A szépségkirálynő-jelölt Horváth Dorina húzta ki az OÉ20 játék nyerteseit (Fotó: Rosta Tibor)

A beérkező leveleket átnézve megállapítottuk, sok közösség venné szívesen, ha a gyopárosi kalandparkban tehetné próbára magát, sokan költenének el együtt egy családi ebédet étteremben, de igény van a lakásfelújításra is. Sok levélből kiderült, sokat dolgoznak, és szeretnének kirándulni, utazni. Mi, a szerkesztőség munkatársai is kaptunk jókívánságokat az évforduló alkalmából, köszönjük szépen!

Nézzük az OÉ20 nyerteseket!

Utazási katalógus: Pallér Orsolya
20.000 Ft-os könyvutalvány: Szabóné Iványi Erika
Utazási utalvány Gyomaendrődre, a Liget Fürdőbe: Kukli Erika
20.000 Ft-os utalvány Gyopárosfürdőre, a kalandparkba: Kovács Éva
20.000 Ft-os utalvány családi ebédhez a Fehér Hattyú Étterembe: Dér Lajos
20.000 Ft-os lakástextília utalvány a Rőfös boltba: Bánfi István
5.000 Ft-os tortautalvány a Rétesboltba: Andó Katalin Fanni, Dér Vivien, Hugyecz Norbert, Nagy Erik.

A nyerteseket emailben értesítjük az átvétel módjáról.

Hírportálunk is ünnepelt a héten

Az OrosCafé szeptember 7-én volt 7 éves, ennyi ideje látjuk el hírekkel internetes olvasóinkat. Nemcsak Orosházán, a világ számos pontján rákattintanak híreinkre, sok esetben megnézni: mi történik itthon. A számok pedig azt mutatják, elég sok minden. Az elmúlt hét esztendőben több mint 21 ezer 600 írás, 2300 galéria, és 1450 esemény ajánlót publikáltunk online oldalunkon, és természetesen elértük olvasóinkat közösségi oldalainkon is a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is.

Az OC szülinapján játékot is hirdettünk: az idén hétéveseket lehetett nevezni. Aki szeptember 7-én írt nekünk, annak gyermeke gazdagabb lett egy Média kft-s ajándéktárggyal és 1000 forintos Rétesbolt utalvánnyal is.

A több mint 30 gyermek közül pedig volt egy, aki éppen egyidős az OrosCaféval. Kuri György Attila 2009.szeptember 7-én látta meg a napvilágot, így neki külön ajándékot is adtunk: a Rétesbolt finom tortáját.

Gyurika nagyon örült az ajándék tortának. Isten éltesse sokáig! (Fotó: Melega Krisztián)
Gyurika nagyon örült az ajándék tortának. Isten éltesse sokáig! (Fotó: Melega Krisztián)

Gyurikát péntek délután vártuk a főtéren, édesanyjával éppen az iskolából indultak haza. Apukáját meglátva a nyakába ugrott, majd boldogan vette át tőlünk a tortát. Amit egyébként meg is érdemel, hiszen mint megtudtuk, az iskolát most kezdő kis elsős ma két piros pontot is kapott.

Nézzük az OC7 további nyerteseit

Mórocz Alexandra; Szabó-Kiss Gergő Dezső; Csernyi Ákos; Berke Dorián; Bohrát Bernadett; Ördög , Anna Rebeka; Fülöp Erik; Szabó Adrián Sándor; Nagy Zsolt Bertold; Lengyel Balázs; Csizmadia Bence; Szloszjár Csaba; Paulik Lívia; Nagy Fruzsina; Csete Sára Nikoletta; Gyúrósi Botond; Bereznai Rebeka; Bálint Barnabás; Pataki Dorina; Iváncsics Polla Juliannát; Dominkó Szófia; Cséffai Valentina; Kishonti Hanna; Mentényi Gabriella Regina; Brachna Noel; Wagner Viktória; Bakos Ádám és Bakos Gergő; Kocsis Dávid; Koszteleczky Lili; Ökrös Botond

A nyerteseket emailben értesítjük az átvétel módjáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.