- hirdetés -

Gratulálunk! Idén lettél hétéves, vagy leszel hamarosan, egyidős vagy az OrosCaféval – szólj anyunak, apunak, mert ajándék vár rád!

Születésnapját ünnepeli az OrosCafé – 2009. szeptember 7-én indult útnak az Orosházi Média Kft. harmadik felülete. Az újság és a televízió mellett belevágtunk az online médiába is. Szerkesztőségünk valamennyi tagja számára fontos volt ez a hét év, eseményekkel, feladatokkal és élményekkel teli. Reméljük, hogy nektek is és bízunk abban, hogy a jövőben is velünk tartotok, mind az OrosCafé.hu oldalon, mind Facebook, Twitter és Instagram felületünkön.

Szülinapot ünnepelni mindig örömteli. Főként, ha osztozhatunk ebben az örömben. Ezért arra gondoltunk, hogy minden idén hétéves orosházi gyerkőcnek apró ajándékkal kedveskedünk, akár már betöltötte a hetedik életévét, akár még előtte áll a jeles alkalomnak.

Ehhez nem kell mást tenni, mint apa, anya segítségével egy e-mailt írni még ma, azaz szeptember 7-én jatek@oroscafe.hu e-mail címre, megadva a nevet, születési dátumot, a tárgy pedig legyen szülinap.

Minden jelentkező – aki igazolja jogosultságát – egy-egy aprósággal lesz gazdagabb, szülinapi ajándék a szülinapostól a szülinaposnak.

No de, mégiscsak szeptember 7-e a jeles napunk, így azok az orosházi gyerekek, akik ezen a napon születtek hét évvel ezelőtt, egyéb meglepetésben is részesülnek.

A részleteket megosztjuk majd a jelentkezőkkel. A lényeg, ha idén lettél/leszel hétéves, írj nekünk egy e-mailt szeptember 7-e éjfélig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.