- hirdetés -

A borsonline információi szerint az anya ölte meg a vele egy háztartásban élő, 40 éves mozgássérült fiát, majd önkezével véget vetett saját éle­tének is.

Mint megírtuk, augusztus 31-én két holttestet találtak egy családi házban Pusztaföldváron. A mentőszolgálattól érkezett bejelentés, hogy egy férfi Pusztaföldváron egy családi házban megtalálta a 40 éves testvére és 63 éves édesanyja holttestét.

A borsonline információi szerint Sz. Edit ölte meg a vele egy háztartásban élő, 40 éves mozgássérült fiát, Szilárdot majd önkezével véget vetett saját éle­tének is. A szemtanúk elmondása szerint, jó körülmények között élő, dolgos családnak ismerte őket mindenki. Elképzelni sem tudják, mi vihette rá az asszonyt, hogy megölje a saját fiát és aztán magát is.

A hírportál információ szerint az asszony férjét, Ferencet – aki mezőgazdasági vállalkozó – nagyon megviselte a tragédia. Úgy tudják, felesége felakasztotta magát. Hogy fiával miként végzett, senki sem tudja megmondani, még a családapának sem árultak el részleteket a rendőrök.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, vizsgálják a történtek körülményeit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.