- hirdetés -

A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók üdülője adott lehetőséget az Orosházi Képzőművészeti Közhasznú Egyesület alkotóinak, hogy az utolsó augusztusi hétvégét rajzolással és festéssel töltsék el.

Immár hagyomány Egyesületünknél, hogy alkotónapok keretén belül együtt dolgozzunk, és eltöltünk néhány napot – írta beszámolójában F. Varga Mária, az egyesület elnöke.
Nyár elején a Ravasz tanyán voltunk, most pedig a gyopárosi tó és környéke adta a keretet munkálkodásunkhoz. Az egyesület 20 alkotó tagjából 10-en vettek részt, pártoló tagjaink pedig a bogrács mellett mutatták meg tehetségüket, és jó hangulatban, családias légkörben mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.

Többféle technikával alkottak a résztvevők az ihletet is adó tóparton (Fotó: egyesület)
Többféle technikával alkottak a résztvevők az ihletet is adó tóparton (Fotó: egyesület)

– Pontos statisztikát nem csináltam, de kb. 25-30 alkotás készült. Olaj, akril selyem technikával festettünk, valamint pasztell képek és grafikák is készültek. A nagy siker miatt elhatároztuk, hogy még ebben az évben ősszel megismételjük a gyopárosi alkotónapokat, bízva abban, hogy azok a kollégák is el tudnak jönni, akik valamilyen okból most nem tudtak részt venni – olvasható a híradásban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.