- hirdetés -

Sok orosházi volt kint Franciaországban élőben drukkolni a magyar focistáknak. Találtunk egy képet, amin a tömegben ott van egy Orosháza zászló is. Ki találja meg?

A magyar labdarúgó válogatott számára sajnos véget ért a Belgium elleni vereséggel az Európa-bajnokság. Ennek ellenére hihetetlen pillanatokat okoztak nekünk Király Gáborék. Sikerükkel, győztes mentalitásukkal hatalmas dolgot vittek véghez a pályán, de azon kívül is. Összefogott az ország, egy közös cél érdekében. Felejthetetlen élményt okoztak sok millió magyar embernek, köztük nekünk orosháziaknak is.

Fociláz uralkodott Orosházán is

Városunk sem maradhatott ki az Eb-lázból, az erre az egy hónapra kialakított focifalu hatalmas kivetítője előtt buzdíthattuk a magyar együttest. A nagy francia kaland az osztrákok elleni 2-0-s sikerrel indították a mieink. Orosházán is hatalmas extázist váltott ki a bravúr, amit csak fokozni tudott az Izland elleni pontszerzés valamint a győzelemmel felérő 3-3-as döntetlen Portugália ellen. Több ezer orosházi kísérte figyelemmel a találkozókat a Főtéren, amelyek végén mindig boldog, örömittas drukkereket lehetett látni.

“Hol van Waldo?” – Találjátok meg az orosháziakat!

Akadtak olyan szerencsés orosháziak is, akik testközelből, a helyszínen élhették át a nemzeti tizenegy menetelését. Már a bordeaux-i első mérkőzés után is kaptunk felvételeket tőlük bizonyítékként, de a lyoni portugál meccsen is látható, hogy rajtuk nem múlik a magyar siker. Az index.hu közölt egy remek fotót  magyar táborról. Ti megtaláljátok őket az orosházi magyar lobogóval? Ne lepődjetek meg, ha közben igazi gyöngyszemekre akadtok, már ami a furcsaságokat illeti.

Klikk a képre (Fotó: Huszti István / Index)
Klikk a képre (Fotó: Huszti István / Index)

Mérhetetlen büszkeség

A csoportelsőként továbbjutó magyar válogatott a nyolcaddöntőben ugyan alulmaradt, a jóval nagyobb erőt képviselő, a világranglista második helyezett Belgium ellen. A 4-0-s vereség ellenére, egyáltalán nem játszott a válogatott alárendelt szerepet. A szurkolók büszkeségét még a kiesés sem tudta elvenni, mindenki elismerő szavakkal illette Dzsudzsák Balázsékat.

Olyan élményt adtak nekünk drukkereknek, amit mindenki örökre a szívébe zár. Köszönjük! Hajrá Magyarország!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.