- hirdetés -

Az orosháziak eddig is bizonyítottak, ha segíteni kellett egy beteg gyermeket nevelő családnak, most két kisfiú gyógykezelését támogathatjuk azzal, ha nem dobjuk ki a műanyag kupakokat, hanem leadjuk a gyűjtőhelyeken.

A 9 éves érdi Katona Miklós Patriknak ataxiából eredő kisagyi sorvadása van, ami több szempontból tanulási nehézséget okoz neki, valamint az önálló életvitelben is jelentősen akadályozza. Már átesett egy őssejtkezelésen, de szükség lenne egy másodikra is, hogy visszakapja azt a boldog, élhető életét, ami 6 éves koráig megadatott neki. E kezelés költségeinek finanszírozását segítené a kupakokból befolyt összeg.

A győrasszonyfai Zalán retinoblastómával küzd, ami egy rosszindulatú daganatos betegség és a kétéves kisfiú mindkét szemét érinti. 3 blokk kemoterápiát kapott, egyszer sejtnövelőt, egyszer vért, 29 műtéten van túl. Gyógyulásának támogatására gyűjtik a műanyag kupakokat.

Gyűjtőhelyek, ahol leadhatók a kupakok: Kórház Büfében, a Töhötöm utcai Vakkantó Állateledel Boltban, a Vásárcsarnokban lévő lángososnál, illetve a Dózsa utcai Real ABC-ben is. Minden kupak megfelelő: legyen az PET palackos, öblítős, samponos vagy bármilyen műanyag kupak. Ami nekünk felesleges, az a fiúk gyógyulását nagyban segítheti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.