- hirdetés -

Immár ötödik alkalommal lehet büszke tulajdonosa az elismerésnek az áramszolgáltató.

Az EDF DÉMÁSZ Hálózat a magyar villamosenergia-elosztó hálózati engedélyes vállalatok közül a 2015. évi teljesítménye alapján ismét, – immár ötödik alkalommal nyerte el az Energiafogyasztók díját – írják közleményükben.

A díjat odaítélő kuratórium döntése alapján, – mint a leginkább fogyasztóbarát magatartást tanúsító elosztó – az elmúlt 6 évben immár ötödik alkalommal lett e megtisztelő cím büszke tulajdonosa.

A díj odaítélését minden évben megelőzi a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által lefolytatott felhasználói elégedettség vizsgálat, melynek keretében az ügyfelek – mind a lakossági, mind a nem-lakossági szegmensben – véleményt mondhatnak az elosztók tevékenységéről.

A társaság magas színvonalon kezeli új ügyfelei villamos energia igényeit, gyors és szakszerű hálózathoz csatlakozását. A kistérségi települések, a nagyfogyasztók és nem utolsósorban a védendő fogyasztók esetében fokozott körültekintéssel irányítja az időjárás okozta üzemzavarok minél rövidebb idő alatt történő elhárítását.

Kiemelt figyelmet fordít az élet- és vagyonbiztonságra. Következetességet és rugalmasságot tanúsít az ügyfelekkel egyeztetett időpontok és határidők betartásában, nem beszélve a fogyasztásmérések és leolvasások hatékony lebonyolításáról valamint a környezetvédelem irányában tett erőfeszítéseiről – zárul közleményük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.