- hirdetés -

A ceglédi fiaskó után Vásárosnaményben köszörülte ki a csorbát férfi NB II-es asztalitenisz csapatunk.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség „jóvoltából” az NB II dél-keleti csoportjában lejátszandó mérkőzésre április 3-án, az ukrán határ közelében lévő Vásárosnaménybe kellett elutazni Kaizeréknek a győzelemért.

Vásárosnamény – Eötvös Diák-Pedagógus SE 6 – 12

NB II-es férfi asztalitenisz mérkőzés, dél-keleti csoport.

Orosházi győztesek: Kaiser János/Göndös Gábor páros, valamint Kaizer János (4), Göndös Gábor (4), Roszik Attila (2), Losonczi Benjámin (1).

– Papírformának megfelelően orosházi győzelem született Vásárosnaményban. A párosokat, illetve az első egyéni kört követően minimális előnyre tettünk szert, melyet a meccs végéig folyamatosan növelni tudtunk beállítva a 12-6-os végeredményt. Bajnoki esélyeink minimálisra csökkentek, az utolsó fordulóban meg kell verni a Szentest és a kecskemétieknek pedig veszíteni kellene Cegléden. Ez utóbbinak kicsi az esélye. -értékelte a mérkőzést és a csapat további esélyeit Göndös Gábor, aki 12 év után a Szentes elleni mérkőzésen búcsúzik a csapattól.

Az Eötvös DPSE  a Kecskemét mögött két pontos hátrányban a 2. helyről várja a Szentesi Kinizsi elleni utolsó bajnoki fordulót. A találkozó április 23-án,15 órakor kezdődik a Fürdő utcában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.