- hirdetés -

Egyre jobban ragaszkodunk a minőségi édességhez, nemcsak az ünnepi időszakokban, hanem az év minden napján. Az orosházi Míves Kredencben kedvünkre válogathatunk a minőségi csokoládékból. (x)

A postával szemben található Míves Kredenc Különleges Édesség és Kézműves Ajándék üzletben figyelnek arra, hogy a náluk kapható csokoládék kakaó szárazanyag tartalma minimum 30%, de inkább afölött legyen, valamint különböző növényi zsírok helyett kakaóvajat tartalmazzanak.

A kakaóvaj ára elég magas, ezért előszeretettel helyettesítik más növényi zsiradékokkal, ami jelentősen ronthat a csokoládé élvezeti értékén. Még mindig nagyon sok olcsó édesség van a piacon, amik sok esetben bevonómasszából készülnek.

A Míves Kredenc is készült a húsvétra. Igyekeztek olyan választékot mutatni, amit a közelgő ünnep jellege megkíván. Egyre több nyuszi, illetve tojás bukkan föl a polcaikon, igazi finom alapanyagokból, szemet gyönyörködtető csomagolásban. Gondoltak azokra is, akik ragaszkodnak az egész évben elérhető, kedvenc édességeikhez.

kkkk
Finom, minőségi alapanyagokból készült finomságok egész évben

Különleges grafikával ellátott, szétnyitható papír, illetve gyönyörű fém Fabergé-tojásokat lehet náluk megtölteni különböző finomságokkal. Mindemellett kézműves nyalókák, kekszek és bonbonok, pillecukrok, trüffelek sorakoznak a polcaikon, amik bármilyen alkalomra tökéletes ajándékok lehetnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A vidék legfinomabb macaronját nem is említve, amit előszeretettel ajándékoznak kortól, nemtől és ünneptől függetlenül egész évben. Kérésre pedig hol hópihét, hol virágot, hol pedig tojást vagy kisnyuszit tűznek a csomagolásra a szalag mellé.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.