- hirdetés -

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete március 5-én tartotta meg nőnapi ünnepségét, ahol a jeles alkalomból 55 hölgyet köszöntöttek.

Az eseménynek a Tisza iskola ebédlője adott otthont. Az ünnepséget Papp Imre kulturális szervező nyitotta meg, melyet Hortobágyi Zoltán egyesületi elnök köszöntője követett.

– A férfiak ne csak ezen a napon mutassanak tiszteletet, szeretetet a nők iránt, hanem az év minden napján – emelte ki a 95 fős rendezvényen a nyugállományú határőr ezredes. A több mit 50 női résztvevőt az egyesület férfi tánc-, és énekkara szórakoztatta, mely óriási sikert aratott. A jókedvű hölgyek nemcsak kellemes élményekkel lettek gazdagabbak, hanem egy-egy szál virággal és apró ajándékkal is. Ezt követően az esemény finom ebéddel folytatódott, majd ismét a zenéé és a táncé volt a főszerep.

Az egyesület beszámolója szerint Kasza Béla és párja olyan fergeteges hangulatot teremtettek a táncparketten, hogy még olyanok is táncra perdültek, akik egyébként nem szoktak így kikapcsolódni. Az ünnepelt hölgyek a nőnapi rendezvény viszonzásaképpen már lázasan készülnek a májusban tartandó férfi-napi rendezvényre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.