- hirdetés -

Virág, zene, tánc és finom falatok. Többek között ezek várták azt a mintegy 60 hölgyet, akik részt vettek a Magunkért Egymásért Civil Egyesület március 7-ei nőnapi eseményén.

A jó hangulatú ünnepségnek a szentetornyai Közösségi Ház adott otthont. A jeles alkalmon Dávid Zoltán polgármester és Antal László önkormányzati képviselő a rendkívüli testületi ülés miatt nem tudott részt venni, de az ünnephez illő szavaikat Keller Erika, az egyesület elnöke tolmácsolta.

– Minden évben eljön ez a nap,/ melyre a férfiak nagyon várnak,/ hogy elmondhassák a nőknek,/ mennyire szeretik őket – olvasta fel Keller Erika a hivatalt képviselve, melyet egy alkalomhoz illő Richard Wagner idézet is követett. A hölgyek a hivatal részéről egy szál rózsát kaptak, akik a szendvicsek és sütemények elfogyasztása után még táncra is perdültek. A talpalávalóról az egyesület egyik tagja, Fejes Sándor gondoskodott.

A hétfői eseményen a köszöntött hölgyek közül a legfiatalabb a 60 éves Csete Lászlóné volt, a legidősebb, pedig a 76 éves Csizmadia Ferencné. Az egyesület legidősebb női tagját, a 95 éves Krucsó Józsefnét betegsége miatt viszont csak otthonában tudták felköszönteni az egyesület férfi tagjai, aki mindezt nagy örömmel fogadta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.