- hirdetés -

A múlt hétvégén rendezték meg a Miskolci Kézműves Kupát, mely a fodrász, a kozmetikus, valamint műkörmös szakma rangos megmérettetése. Rácz Norbert fodrász öt kategóriában indult, négy dobogós helyezéssel és egy különdíjjal tért haza.

A gádorosi Rácz Norbert – aki a szakma fortélyait az egykori Harruckern iskolában tanulta –  fiatal kora ellenére számos rangos hazai és nemzetközi fodrászversenyen van már túl, amelyeken rendre remek helyezéseket ér el. Ezekről korábban írtunk már.

Norbi kitartása és szorgalma példaértékű, általában tréner nélkül, egyedül készül a versenyekre. A legutóbbi, március 6-i miskolci Kézműves Kupára is csak egy versenyszámban segítette a felkészülését Kovács R. Ádám, szintén több versenyt nyert fodrász.

A rangos nemzetközi versenyen Norbi öt kategóriában indult: Férfi felnőtt full fashion 1. hely, Férfi trend vágás 3. hely, Férfi felnőtt összetett 1. hely, Férfi felnőtt klasszikus szárítás 3. hely, Férfi felnőtt borbély csata 5. hely, valamint egy különdíjat, az aranyollót hozhatta el a fiatal tehetség.

Rácz Norbi ezúton is szeretné megköszönni Lukácsik Imrének és Varga Zsoltnak a támogatást, valamint modelljeinek: Gombkötő Tamásnak, Rácz Zsoltnak, Pekár Adriánnak a kitartásukat, illetve részvételüket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.