- hirdetés -

A Békés Megyei Civil Információs Centrum jogi fórumot szervez március 4-én Orosházán, melynek központi témáját a civil szervezetekre vonatkozó alapszabály módosítás jelenti. Írjuk a részleteket.

Egy korábbi törvénymódosítás alapján “a civil szervezetek 2016. március 15. napját követően, csak az új Polgári törvénykönyv (Ptk.) rendelkezéseinek megfelelő létesítő okirat alapján és az új Ptk. rendelkezéseinek megfelelően működhetnek” – olvasható a bíróság.hu-n.

Az érintett szervezetek az ezzel kapcsolatos változás-bejegyzési kérelmüket a Békés Megyei Civil Információs Centrum tájékoztatása szerint március 14-éig nyújthatják be. Ezzel kapcsolatosan nyújt majd bővebb tájékoztatást egy előadás keretében dr. Mák Éva jogász, a Civil Információs Centrum jogi tanácsadója a március 4-ei jogi fórumon. Az esemény 18 órakor kezdődik, melynek a művelődési központ ad otthont, ahol a résztvevők feltehetik majd egyéni kérdéseiket is.

A szervezők kérése, hogy az, aki jelen kíván lenni a fórumon, az alábbi elérhetőségek egyikén Sinka Petrának jelezze részvételi szándékát: 06-20/293-37-11, civil.szarvas@gmail.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.