- hirdetés -

Két fordulóval a bajnokság vége előtt megnyerte az NB I-es bajnokság keleti csoportját női asztalitenisz csapatunk.

Az eddigi 7 mérkőzését megnyerő PET BAU ASE Orosháza a harmadik helyezett Gödöllői Egyetemi AC csapatát fogadta a Fürdő utcai teremben.

A tét csapatunk számára a bajnoki cím volt. Minimális arányú vereség is belefért volna a mai mérkőzésbe, de a lányok nem bíztak semmit a véletlenre. Küzdelmes mérkőzéseket játszva 12-6-ra megnyerték a csapatbajnokit.

PET BAU ASE Orosháza – Gödöllői Egyetemi  AC     12 – 6

NB I-es,női asztalitenisz mérkőzés. Orosháza, Fürdő utcai terem.

Játékvezetők: Nagy József és Séllei Zoltán.

Orosházi győztesek: Benkő Anett 3, Fuderer Dalma 3, Balogh Klaudia 2, Szabó Mariann 2, valamint a Balogh-Benkő és a Fuderer-Szabó páros.

Gödöllői győztesek: Spengler 3, Balla 3.

A csapat bajnokként még két mérkőzést játszik az NB I-ben Fotó: Kecskeméti Krisztina
A csapat bajnokként még két mérkőzést játszik az NB I-ben (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

– Négy meccsből hármat megnyertem és a párost is. Úgy érzem, elég jól ment a játék. A fonákjaimmal nem voltam teljes mértékben megelégedve. Nagyon boldog vagyok, jó érzés bajnoknak lenni – értékelte saját teljesítményét Benkő Anett.

– Nehéz mérkőzés volt, Csáki Rita és Fehér Zsófia betegség miatt nem állhattak a csapat rendelkezésére – ezt már Bogdánffy Csaba szakvezető nyilatkozta az OrosCafénak, hozzátette: a többiek hozták azt a formát, ami elvárható tőlük. – Nagyon örülök a rendkívül fiatal és tehetséges Benkő Anett játékának, bebizonyította, hogy az NB I-ben is lehet rá számítani.

A szakembertől megtudtuk, hogy a csapat bajnokként még két mérkőzést játszik az NB I-ben. A szakmai vezetés ősszel szeretné az Extra Ligában indítani a csapatot, a feltételek megteremtésén dolgoznak.

Március 27-én a Nyíregyházát, április 16-án a Statisztika II. csapatát fogadják hazai környezetben a lányok.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.