- hirdetés -

Így értékelte az olimpikon tornász a tényt, hogy őt választották az olvasók Orosházán az év emberének. A díjat múlt hét szombaton kollégáinktól vehette át a kiváló sportoló.

– A szavazásban részt venni már maga felelősség – mondta a város egyik büszkesége kérdésünkre, miután átvette az Orosházi Média Kft. alapította elismerést. Melega Krisztián főszerkesztő-helyettes és Vági Kata, az Orosházi Élet felelős szerkesztője adta át Az Év embere díjat, a vele járó oklevelet, és ajándékainkat február 6-án.

Mint korábban megírtuk, Böczögő Dorina 902 szavazattal nyerte meg a versengést, amelyet az OrosCafé Facebook-oldalán indítottunk. A díjat most tudtuk átadni, hiszen Dorina ezidáig a tatai edzőtáborban készült a tavaszi versenyekre.

Böczögő Dorina az Orosházi Élet hetilap felelős szerkesztőjétől, Vági Katától vette át az Év embere díjat (Fotó: Rajki Judit)
Böczögő Dorina az Orosházi Élet hetilap felelős szerkesztőjétől, Vági Katától vette át az Év embere díjat
(Fotó: Rajki Judit)

Az átadón Dorina elmondta: jelenleg Budapesten folytatja felkészülését, továbbra is békéscsabai színekben versenyez. Jövő hét elején elutazik Bakuba, ott kezdi a versenyszezont. Sűrű a tavasz az orosházi születésű tornász számára, hiszen áprilisban már az olimpiai kvalifikációért zajlanak a versenyek. Bízzunk benne, hogy az Év embere kijut a riói olimpiára!

A nemes versengés egyébiránt igen népszerű volt az orosháziak körében, hiszen az OrosCafénak több mint 2000 új rajongja lett a Facebookon a játék két hete alatt. Köszönjük az érdeklődést!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.