- hirdetés -

Tizennyolc orosházi harcművész tett sikeres övvizsgát Mezőberényben.

Az orosházi egyesület a kick-box és a thai-boksz harcművészeti ágak népszerűsítését tűzte ki célul. Tagjait elsősorban utánpótlás korú versenyzők alkotják. Az egyesület elnöke: Puravecz Péter,  titkára Katona Ágnes.

Január 31-én és február 7-én Mezőberényben rendezte a Magyar Kick-box Szövetség a Békés megyei övvizsgáját, melyen az orosházi Contact Kick-box és Thai-box Egyesület tagjai is szép számban vettek részt. Összesen 18 fő mutatta be tudását. Puravecz Péter tanítványai sikerrel abszolválták a közel sem egyszerű és embert próbáló fizikai megmérettetést.

Sikeres övvizsgát tett orosháziak egy csoportja (Fotó:egyesület)
Sikeres övvizsgát tett orosháziak egy csoportja (Fotó:egyesület)

– Köztudott, hogy shihan Gregor László (VI. dan) tartja az ország legkeményebb és leghitelesebb övvizsgáit, melyen az orosháziak kivétel nélkül megfeleltek – adta hírül sempai Puravecz Péter.

Az egyesület titkárától, Katona Ágnestől megtudtuk, hogy az övvizsga után nincs megállás, reményeik szerint 6 sportolójuk részt vesz február 12-14. között a horvátországi Karlovacban sorra kerülő Európa-bajnokságon és bíznak benne, hogy sikeresen szerepelnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.