- hirdetés -

Összesen 902 szavazatot kapott olimpikon tornászunk, így őt választották az olvasók 2015 legnépszerűbb emberének Orosházán.

A mögöttünk hagyott esztendőben összesen 45 alkalommal választotta meg szerkesztőségünk a Hét emberét, portréjukat az OrosCafén és az Orosházi Életben lehetett olvasni. Olyan embereket mutattunk be, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek, vagy Orosháza szülötteként alkottak kiemelkedőt a sport, a kultúra, a gazdaság vagy a közélet területén.

Három héttel ezelőtt játékot hirdettünk, minden jelölt fotóját és rövid méltatását feltettük az OrosCafé Facebook oldalára, és azt kértük, válasszák meg az olvasók közülük az Év emberét. Az elmúlt 3 hétben rengeteg komment, biztatás, Facebook megosztás történt, és sokan likeolták a fotókat. A versenyben az utóbbi volt igazán fontos, hiszen aki a legtöbb likeot kapta, az nyert.

A legtöbb szavazatot olimpikon tornászunk, Böczögő Dorina kapta, így ő lett 2015-ben az Év embere Orosházán. Második lett Bajkán György tűzoltóparancsnok, harmadik Szilaj Izabella mentőtiszt.

Dorina az Év embereként sem pihen, most is az edzőtáborban készül a versenyekre (Fotó: Baranyai László)
Dorina az Év embereként sem pihen, most is a versenyekre készül (Fotó: Baranyai László)

Dorinát a tatai edzőtáborban értük utol a jó hírrel, ahol ezekben a napokban is készül, hiszen szándéka, hogy kijut a nyári riói olimpiára.

– Nagyon köszönöm a rengeteg szavazatot, igazán megtisztelő, hogy szülővárosomban ennyien szeretnek. A sok edzés között néha ránéztem a szavazás állására, és titkon reménykedtem, hogy én kapom a legtöbb voksot, hiszen valamiben elsőnek lenni nagyon jó érzés. Tudom, hogy az Év embere elismerés nem csak dicsőség, hanem felelősség is. Azért, hogy ezt a bizalmat megtartsam, továbbra is minden erőmmel és tudásommal folytatom a tornát, hogy még jobb legyek és örömet szerezzek minden magyarnak és minden orosházinak – mondta Dorina boldogan.

Az elismerést egy későbbi időpontban adja át neki szerkesztőségünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.