Csütörtökön mutatják be a legendás musicalt a Békéscsabai Jókai Színházban, a hétfői sajtónyilvános főpróbán készült fotókat mutatjuk, amiket Rosta Tibor készített.

- hirdetés -

Mint korábban megírtuk, három orosházi diák is szerepel a 24 fős szereplőgárdában, amelyet a megye egész területéről válogatott össze a rendező Seregi Zoltán, a színház igazgatója. A főszerepben Bolla Márton bizonyíthat, de szöveges szerepet (is) kapott Varga Bence és Dobrai Dávid is. Két szereposztásban játsszák az előadást, mindig szerepel benne mindenki, de Bence és Dávid felváltva Tök Marci.

A három orosházi srác több mint egy hete a megyeszékhelyen is lakik, pontosabban szinte a színházban, az egész napos próbák miatt. A szülők egybehangzóan úgy nyilatkoztak, a gyerekek – bár nagyon fárasztó heteket élnek meg – nagyon élvezik a színészéletet.

Sőt, a zenekari árokban egy orosházi zenészt is találunk: Hoffmann Ágnes hegedűművész nem először vesz részt a színház zenés produkciójában. Legutóbb Gulyás Attila koncertjének volt közreműködője.

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_001

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_002

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_003

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_004

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_005

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_006

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_007

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_008

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_009

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_010

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_011

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_012

 

fokuszban_a_Legy_jo_mindhalalig_RT_013

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.