- hirdetés -

Aki szereti Bachot és a minőségi orgonamuzsikát, annak ott a helye december 2-án a művelődési központban. De ingyen is be lehet jutni a koncertre, ehhez viszont játszani kell – kissé rendhagyó módon.

Rákász Gergely ismét Orosházán kezdi turnéját, ami idén a Bach for Christmas fantázianevet kapta. Ebben benne van minden fontos információ. Karácsonyi koncert lesz, amin Bach muzsikái csendülnek fel.

A művésszel a napokban készítettünk videós interjút, amiben beszélgettünk Bachról, zenéről, fizikáról és pár hónapos kisfiáról is. Aki nem tudja a lenti kérdésre a választ, az a videóból segítséget kap…

Van 2×2 db belépőnk a december 2-i hangversenyre, ami a művelődési központban lesz 18 órától. Ahhoz, hogy ezt megnyerd, csupán helyesen kell válaszolni az alábbi kérdésre.

Hányadik lemezét készítette el 2015-ben Rákász Gergely?

A – hatodik

B – hetedik

C – nyolcadik

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu címre várjuk november 30-a, hétfő 18 óráig. Az email tárgya legyen Rákász. Ne feledd megadni neved, telefonszámod, és persze a helyes válasz betűjelét. A játék végén két nyertest sorsolunk ki!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.