- hirdetés -

Egy remek hangulatú napot zártak, és bár a szerencse most nem kedvezett számukra, a dobogós hely elmaradt, a kolbász kiváló minőségű lett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is részt vett a Csabai Kolbászfesztiválon a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete. Az öttagú kolbászkészítő csapat – Ludvig József vezetésével – jó előre felkészült a megmérettetésre, a program napján pedig lelkes héttagú kísérőcsapat biztosította a gasztronómiai feltételeket.

Az egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójából megtudtuk, hogy több száz csapat versenyzett az október 23-i programon, és számos társszervezet tagjaival is találkoztak a megyeszékhelyi rendezvényen, a nyugdíjas rendőr egyesület vagy épp a fegyveres erők szövetsége tagjaival.

A Ludvig József, Kunos Sándor, Holecska József, dr. Faludi János és Kun Imre alkotta orosházi csapat kísérőik közreműködésével egy remek napot zárt, és bár idén a szerencse nem kedvezett számukra, a dobogós helyezés elmaradt, egy vidám napot töltöttek el Békéscsabán és nem utolsó sorban nagyon finom kolbászt készítettek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.