- hirdetés -

Újabb négynapos ünnep következik. Írjuk, mikor lehet vásárolni, ügyet intézni, vagy gyógyszert venni.

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a, idén ismét négynapos pihenőt fog hozni. Mivel csütörtökre esik, ezért a péntek is pihenőnap lesz. Ezt előre ledolgoztuk augusztus 8-án, szombaton. A legtöbb bolt így 20-án zárva tart, pénteken pedig szombati munkarend szerint lesznek nyitva. A hivatalok is zárva lesznek, és a legtöbb helyen pénteken sem lesz ügyfélfogadás.

Szükség esetén gyógyszert a Szőlő körúti Aranykehely Gyógyszertárban tudunk vásárolni csütörtökön 7.30 és 20 óra között. Pénteken és szombaton 13-tól 20 óráig, vasárnap 7.30-tól 20 óráig.

A buszok és vonatok munkaszüneti napok szerint közlekednek, így nem biztos, hogy a megszokott időben indulnak majd a járatok. Utazás előtt érdemes a helyszínen, vagy az interneten tájékozódni.

A négynapos ünnep alatt sok program lesz a városban. Erről itt lehet bővebben tájékozódni.

Még ebben az évben október 23-án lesz három napos hétvégénk, utána már csak karácsonykor lesz hosszabb pihenő. November 1-je vasárnapra esik. December 24-ét december 12-én, szombaton dolgozzuk majd le. Karácsony péntek-szombatra esik, így a 27-i vasárnappal együtt négynapos hosszú hétvégével zárul a 2015-ös hosszú pihenők sora.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.