- hirdetés -

Juhos Tibor és Lehoczky Anna az első 25 között a Magyar Tenisz Szövetség országos hivatalos raglistáján.

Az Orosházi Városi Tenisz Klub OB III-ban játszó csapata a Magyar Tenisz Szövetség által rendezett versenysorozat tavaszi fordulóján a 4. hellyel zárt.

Juhos Tibor (Vörösmarty iskola tanulója) a Szentesi Tenisz Klub csapatával megnyerte a korosztályos vidékbajnokságot Balatonbogláron, ugyanitt Lehoczky Anna (Székács Evangélikus Iskola tanulója) második lett ugyancsak a Szentesi Tenisz Klub csapatával. Egyéniben mindketten bekerültek az országos nyolcba. A Magyar Tenisz Szövetség országos hivatalos raglistáján mindkettőjük az első 25 legjobb játékos között szerepel.

Az OVTK gyermek teniszezői közül kiemelkedő eredményt ért el a tavasszal Fejes Ádám, aki a Kazszer kupán narancs pályán második lett, a bajai Sugo kupát pedig megnyerte. Bolla Marton szintén kiválóan szerepelt, a Kazszer kupán második lett zöld pályán.

A Tó utcai pályákon az edzések szünetelnek július 20-áig, de a tenisz kedvelőit ezen idő alatt is várják játszani. Az első edzésnap július 20-a, ekkor kezdődik az edzőtábor is, amit a szervezők 6 évestől a 99 évesig bárkinek ajánlják (érdeklődni Németh István edzőnél, tel: 30/371-6341), és a nyári szünet alatt is várják a tenisz iránt érdeklődőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.