- hirdetés -

Egyéniben, trióban és csapatban is kiválóan teljesítettek a fiatalok, akik edzőjük szerint sokat fejlődtek az elmúlt időszakban.

Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület Aerobik Szakosztálya június 20-án Aradon vett részt egy nemzetközi versenyen, melyen 14 egyesület mintegy 400 tehetsége mérte össze tudását. Az orosházi klub idén már negyedik alkalommal indult a megmérettetésen, a hat versenyző több kategóriában is megmutathatta felkészültségét.

Egyéni számokban Nagy Dominika a 13-14 évesek között harmadik helyezést ért el, Kappán Dorina a 9-10 évesek kategóriájában ugyancsak harmadik lett. Őze Boglárka is ebben a csoportban indult és negyedik lett, Nagy Noémi a 11-12 évesek köz 3. helyezéssel gazdagodott, míg Kiss Patrícia a 7-8 évesek versenyében szerzett bronzot.

A lányok egy rövid pihenő után készülnek a következő megmérettetésre (Fotó: egyesület)
A lányok egy rövid pihenő után készülnek a következő megmérettetésre (Fotó: egyesület)

Trióban a Kiss Patrícia, Nagy Noémi, Kappán Dorina együttes az 5. helyet érte el, csapatban az Alzubi Fatima, Kiss Patrícia, Nagy Noémi, Kappán Dorina, Őze Boglárka alkotta orosházi gárda negyedik lett.

Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző szerint a lányok fejlődése látványos, de sokat kell még dolgozniuk, és a kitartásukra nagy szükség van. Nyári szünetük mindössze két hét, ebből egy hét tábor, majd folytatódik a munka és készülnek a következő megmérettetésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.