- hirdetés -

Több megmérettetésen is jó eredményekkel zártak az idén alakult helyi klub tehetségei.

A CSIKO­BOAT Sport Egyesület Aerobik Szakosztálya januárban jött létre, a Vörösmarty utcai teremben napi rendszerességgel tartanak edzéseket négy korosztálynak.

A felkészülés után a versenyeken is megmutatták, mit tanultak az elmúlt hónapokban. Az első megmérettetés a Magyar Kupa sorozatban volt Pécsett, ahol már szép eredményeket értek el, a májusi verseny pedig kiemelkedő sikereket hozott.

Négy korosztálynak tartanak edzéseket, akik hozzák a jó eredményeket (Fotó: egyesület)
Négy korosztálynak tartanak edzéseket, akik hozzák a jó eredményeket (Fotó: egyesület)

– Felnőtt step kategóriában csapatunk a kupasorozat második fordulóján második helyezett lett, míg az CH UP3­ korosztály együttese hatodikként zárt Nyíradonyban. Ezen a versenyen Magyarország legjobb aerobik csapatai mérik össze tudásukat, a legjobban szereplőknek lehetőségük nyílhat bekerülni a nemzeti válogatottba. Csapataiknak van még mit fejlődniük, de a dél­-alföldi együttesek közül a legjobb eredményeket értük el – tudtuk meg Csiki Rebeka edző beszámolójából.

Az ovisok is érmekkel zártak. Nyíregyházán mutatták meg felkészültségüket, és az egyesület mindkét csapata az előkelő harmadik helyezést érte el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.