- hirdetés -

Óriási küzdelemben minimális Statisztika győzelem az NB I rangadóján.

Statisztika PSC I. – PET-BAU ASE Orosháza  10-8

NB I-es női asztalitenisz bajnoki mérkőzés, Budapest

Az őszi orosházi mérkőzésen hazai győzelem született így a PET-BAU játékosai egy pont reményében utaztak a fővárosba, ami elegendő lett volna a bajnoki címhez.

A párosok után 1-1 volt az állás, majd az első egyéni kőrben döntetlen állást mutatott az eredményjelző. Ekkor Kakuszi rosszulléte miatt cserére kényszerült csapatunk, helyette Szabó Mariann folytatta a játékot. A mérkőzés képe a véghajráig minimális Statisztika vezetést mutatott, de 7-7-nél ismét egalizálták az állást lányaink. Ekkor úgy látszott akár a győzelem is elérhető közelségbe kerül, de az utolsó fordulóban két vereség mellett csak Csáki Rita nyert, így a bajnoki címet jelentő egy pontért Balogh Klaudia állt asztalhoz Korda Kitty ellenében. Hihetetlen fordulatos mérkőzésen Korda nyert 3-2 arányban a döntő játszmában 11-9 arányban, vagyis az utolsó poénokon dőlt el az első hely sorsa -tájékoztatott Séllei Zoltán technikai vezető.

Ezzel az eredménnyel csapatunk az elmúlt évhez hasonlóan – bár még egy forduló hátra van – minden bizonnyal az NB I osztályú bajnokság második helyén zárja a szezont.

A PET-BAU ASE játékosai minden dicséretet megérdemelnek teljesítményükért, de sajnos ezen a mérkőzésen Csáki Rita és Balogh Klaudia eredményességét és küzdeni tudását a többiek nem tudták megközelíteni.

Győztesek: Csáki Rita 3, Balogh Klaudia 2, Szabó Mariann és Fehér Zsófia 1-1, valamint a Csáki – Balogh páros 1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.