- hirdetés -

Kedden kezdődik a kontinensviadal, a Táncsics-csarnok ad otthont a küzdelmeknek.

Április 7-e és 11-e között – a végleges nevezések alapján – 18 ország 150 erőemelője méri össze felkészültségét Orosházán. Az Ifjúsági, Junior Erőemelő Európa-bajnokság hivatalos megnyitója jövő kedden, 11 órakor lesz a Táncsics-csarnokban.
– Sokat dolgoztunk az előkészületeken, készen állunk az európai élvonalba tartozó sportolók fogadására. A tavaly szeptemberi világbajnokságról pozitív visszajelzések érkeztek, jó versenyben bízunk ezúttal is, melyből a város, a környék is sokat profitálhat – mondta el Musztafa Imre főszervező, az Orosházi Toldi SE elnöke, akitől azt is megtudtuk, vasárnap érkeznek az első résztvevők.

– Jelentős sporteseménynek ad otthont Orosháza a következő napokban – mutatott rá Dávid Zoltán polgármester. – Úgy hiszem, jó házigazdái leszünk az ifjú sportolóknak, akiknek ezúttal is jó és sérülésmentes versengést kívánok, és remélem, élményekkel gazdagon térnek majd haza Orosházáról.

A keddi megnyitót követően minden nap folyamatosan zajlanak majd a küzdelmek a Táncsics-csarnokban, az április 11-éig tartó kontinensviadalon hat orosházi versenyzőnek is szurkolhatunk, többen éremesélyesként vághatnak neki az Európa-bajnokságnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.