- hirdetés -

Elbúcsúztatták az évet az orosházi modellezők, akik eredményes esztendőt zártak, és programokkal teli 2015-re készülnek.

Mintegy húsz éve már, hogy az Orosházi Városi Modellező és Sport Klub repülőmodellezői december 31-én évzáró repülés keretében találkoznak, így búcsúztatták 2014-et is szerda délelőtt a város határában. Nóbik Gyula elnöktől megtudtuk, hogy 14-en vettek részt a programon, mindenki saját modelljével repült, majd kölyökpezsgővel koccintva kívántak egymásnak eredményes új évet.

Hasonlóan eredményeset, mint 2014 volt – a egyesület ugyanis jó évet zárt. A helyi rendezésű megmérettetések jól sikerültek, az országos bajnokságon elsősorban a hajómodellezők értek el kiváló helyezéseket (Nóbik Gyula ezüstérmes lett, Szűcs Norbert harmadikként végzett), de jó egyéni eredményekkel gazdagodtak az autómodellezők is, többek közt Gibala Ferenc és Nyitrai Attila.

Az óévben is repültek a modellek, nem lesz ez másként 2015-ben sem (Fotó: Rajki Judit)
Az óévben is repültek a modellek, nem lesz ez másként 2015-ben sem (Fotó: Rajki Judit)

– Már elkészítettük a programtervet 2015-re, a megszokott versenyekkel készülünk a következő évre is. Az Alföld Kupa hajómodellverseny május második felében lesz, majd következik a repülőtábor, a nemzetközi hajómodellkupa, mely Európa Kupa forduló is lesz, illetve a nemzetközi repülőnap – sorolta a legfőbb orosházi rendezésű jövő évi programokat Nóbik Gyula.

Versenyben tehát bővelkedik majd 2015, ahogyan reményeik szerint bemutatókban is. A meghívásoknak a folytatásban is örömmel tesznek eleget az orosházi modellezők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.