- hirdetés -

Vajon mely videós anyagaink voltak a legnézettebbek idén? A legek listáját folytatva megmutatjuk, mi érdekelt benneteket leginkább 2014-ben. Nézd újra velünk!

Év végi számvetést tartva már összeszedtük legnézettebb írásainkat, és csokorba szedtük legnézettebb képgalériáinkat is. De nem csak e két fronton mutattuk meg nektek, mi történt 2014-ben Orosházán. Több mint 100 videós anyagot is készítettünk, hogy vizuálisan is részesei lehessetek a legfontosabb momentumoknak. Ezek közül választottuk ki azokat, amelyeket a legtöbben néztétek meg.

10. Jégeső Nagyszénás mellett

Nem csak vihar, jégeső is sokszor csapott le a környékre. Májusban például Nagyszénás környékén. Kollégánk épp arra autózott és levideózta a természeti jelenséget.

9. Buszvárót döntött ki a vihar

Rövid, de heves – így jellemezhetjük a július 18-i vihart Orosházán. A tűzoltók jó sok bejelentést kaptak, fák dőltek ki és a Kodály utca sarkán a buszmegállót is elsodorta a szél. Stábunk rögzítette, milyen károkat okozott a heves esőzés és a szél.

8. Táncsics gimnázium 12/E osztályának szalagavatós tánca

Még egy szalagavatós tánc került fel toplistánkra, idén a végzős osztályok digitális tánc-párbaja osztatlan sikert aratott az OrosCafé olvasói között. A Táncsics 12/E-sei is kitettek magukért, ha kíváncsiak vagytok előadásukra, kattintsatok a videóra!

7. Megrugdosta a trafik ajtaját

Kamera rögzítette, amint egy férfi rugdossa az egyik dohánybolt ajtaját Orosházán. A rendőrség a rongálással gyanúsítható fiatalember azonosításához a lakosság segítségét kérte még januárban, a videót mi is közreadtuk.

6. Tisza iskola 12/b osztályának szalagavató tánca

A szalagavatós videók sorában természetesen a tiszások is szerepeltek. A Tisza iskola három végzős osztálya közül a legjobban a 12/B kampányoltak, a Grease magyarításával vitték el a prímet.

5. A Táncsics gimnázium 12/F osztályának szalagavatós videója

A szalagavatós videók sorát ismét egy táncsicsos osztály folytatja. A 12/F-esek táncáról készült videó ranglistánk ötödik helyére került. Szerzői jogi követelések miatt a felvételt először törölték az egyik videómegosztó oldalról, de miután visszakerült, szépen behozta a nézettségbeli lemaradást.

4. A tűzoltók szabadították ki a lovat

Autó ütközött lovaskocsival, amitől a megvadult lovak az árokba vágtattak januárban. A sofőr és a hajtó is megsérült, az egyik lovat a tűzoltók szabadították ki, mert beszorult a kocsi alá. A helyszínre érve megmutattuk, hogyan folyt a mentés.

3. A Táncsics gimnázium 12/C osztályának szalagavatós tánca

Mint minden évben, a végzős gimnazisták szalagavató ünnepségükön műsorral is készültek a közönség számára. Idén versenyt hirdettünk az osztályok számára, ahol aszerint értékeltünk, kinek a videóját tekintik meg a legtöbben. A legnézettebb videó statisztikáink alapján a Táncsics gimi 12/C osztályáé volt.

2. Búcsúzik mindenki Rózsikája

Kis Rozália rendőr főhadnagy Orosháza egyik ikonikus alakja. Június 26-án volt az utolsó munkanapja az Orosházi Rendőrkapitányságon. Nehéz szívvel hagyta itt eddigi munkahelyét. 27 év van mögötte, sok-sok feladattal és még több emlékkel, melyek közül a legszívesebben a személyes történetekre gondolt vissza vele készült videónkban.

1. Teljesen kiégett a ház

A Bethlen utcai lakástűz nem csak legnézettebb írásaink között szerepelt, videóink közül is ezt láttátok legtöbben. Stábunk a helyszínen járt és első kézből számolt be a tűz okozta károkról. Azt is megírtuk, hogy a károsult családért egész Orosháza összefogott.

 Jövőre is érdemes lesz bennünket követni, hiszen 2015-ben újabb videós tartalmakkal jelentkezünk. YouTube csatornánkon nem csak az OC videókat, hanem a városi televízió legfrissebb adásait is megnézhetitek. Érdemes követni bennünket Facebookon és Twitteren is, ahol folyamatosan értesülhettek Orosháza és környéke legfrissebb eseményeiről!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.